Összes oldalmegjelenítés

2012. november 24., szombat

Egy elmaradt írás



Az utóbbi időben – talán a visszavonulás miatt – többen, többször érdeklődtek arról, mi lett A Császár útja által kitalált, a(z egykori) Mercedes AMG Klubbal közösen végigvitt ’A nagy Schumi-levél’ akcióval. Az utolsó verseny előtt itt az idő, hogy törlesszük egy régi adósságunkat!

2012. február 20-án hirdettük meg, 2012. április 15-én zártuk le a nagyszabású akciót, amelynek célja a magyar Schumacher-rajongók megmozgatása, és lelkesedésük annak tárgyához, vagyis a hétszeres világbajnokhoz való eljuttatása volt. Március 3-án remélt, de mégsem várt levél érkezett A Császár útja blog e-mailfiókjába: Sabine Kehm, Schumacher menedzsere kezdeményezésünk támogatásáról biztosított minket, s pár kedves szóval üzent a magyar Schumi-rajongóknak.

Az üzenetküldés majd’ két hónapja alatt összesen több mint kétszáz üzenet érkezett, amelyeket az akció végeztével négyfős stábunk igyekezett rendszerezni, német és angol nyelvre fordítani.  Aztán pedig megkezdődött a levél könyvvé való átformálása, a tervezés és kivitelezés időszaka.

Sok munka, a vártnál is több után a könyv végre elnyerte végső formáját, és május 11-én, a Spanyol Nagydíj péntekjén postáztuk azt Schumacher menedzsmentje, az MS Office – Sabine Kehm által megerősített – svájci címére.

Hogy akkoriban nem számoltunk be részletesen az akció végső fázisáról – egyéb történések mellett – annak eredménye volt, hogy az általunk küldött csomagról nem kaptunk visszajelzést, sem Sabine Kehmtől, sem Michael Schumachertől.

A július végi Magyar Nagydíj viszont újabb lehetőséget nyújtott számunkra ahhoz, hogy megbizonyosodhassunk arról, könyvünk célt ért. A nagydíj csütörtökjén megtartott bokszutca-látogatást és a vele egybekötött versenyzői autogramosztást kihasználva egyik lelkes és szerencsés szurkolótársunk, támogatónk, Vígh Gréta személyesen nyújtotta át Schumachernek a könyvünket, aki mosolyogva megköszönte azt.

A történet ezzel véget, a magyar szurkolók ajándéka pedig vélt ért.


Az elkészült könyv (a képek kattintással nagyíthatók):

 





















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése